07 mars 2009

Melodifestivarlarna måste va tokiga -bh-kupp?

Ja hör själva och smaka på ordet "bh-kupp" nå var det väntat då man såg det på tv att tidningen skulle skriva om "kupp", jo va kul nu fick dom nått att skriva om.
Se själv här
För dig som inte vet vad detta handlar om så gav sångaren Sarah Dawn melodifestivalens programledare en stor bh i present på födelsedagen.
... Jaha?

So what? Det kan lika väl vara planerat, hon kan väl inte ha smugglat med sig paketet hela tiden och dessutom klarade hon utföra hela kuppen på exakt den tid varje artist/grupp fick - planerat eller hur? En till anledning till att det kan vara bluff är att programledarn var väldigt snabb med en passande samt klockren motreplik var hon bara duktig eller var det också planerat?
Gör väl inget om det är en kupp eller inte.. egentligen? Media är nöjd bara dom får lite skandaler och kupper att skriva om - folk läser det - både festivalen och media blir också glada... Så visst, fortsätt i den här stilen om ni vill men jag tycker det låter löjligt att göra sån stor sak av detta.
Gör inte jag stor sak av det genom att blogga om det, jo det kan hända men jag har aldrig förnekat att jag också skulle vara löjlig ;) skämt å sido


Som källhänvsning för bilden kan ja nämna ja fann den på tradera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar