27 februari 2009

Prinsessan Viktoria + killens hemliga stuga

Sneglade på artikel om Viktoria och Daniels "hemliga" tillhåll --> se här
Jojo, så "hemligt" var det stället...
Så typiskt att folk som är kända bland folket, om det så är artister, prinsessor eller stora personer så får dom aldrig leva privatliv. Alla dessa skvallerblaskor skränar som yra höns över deras senaste "avslöjjanden" om artisten som gör det, kungligheten som gjorde det där osv. sen får detta givetvis få en smula makeup så att det låter som mer dramatiskt än vad det är. Alla har väl läst skandaler om "nakenshocker" - kan vara så simpelt som att en kille visar magen
han/hon "bröt ihop totalt" jo... fick tårar i ögonen
eller i detta fall "hemliga" tillhåll, kunde lika gärna stå "hemliga kärlek", "hemlighet" "hemliga fest" eller något annat.

Men det värsta är inte alla dessa papparazzi som fottar, journalisterna som luskar ut allt för att sen krydda till det med effektfulla utryck eller tidningarna som trycker skiten - det värsta är faktiskt de människor som köper detta. Ber folket om att få veta saftigt skvaller om de människor som inte har privatliv så är marknaden oss så vänliga att dom skaffar fram det. Så länge intresset och efterfrågan finns så kommer detta aldrig ta slut.

Nu är det inte så att jag är totalt ointresserad av vad kändisar sysslar med, men snälla tillåmed jag fattar väl att dom är värda en gnutta privatliv ibland - som i detta fall, låt dom ha sitt lilla kärleksnäste hemligt för sig själva det kan vi väl unna dem?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar